Word ook voor verbetering vatbaar!

Vind jij ook dat onze maatschappij voor verbetering vatbaar is? Heb je daar eigen ideeën over, een mening, een verhaal? Of vind je net dat andermans stem te weinig wordt gehoord? Doe dan met ons mee!

  • Door zelf stukken te schrijven. Voor verbetering vatbaar is in eerste instantie een blog. We zijn dus vooral op zoek naar mensen die graag en goed schrijven. Laat ons weten welke thema’s je interesseren en hoe vaak we iets van je mogen verwachten. Op die manier word je een actieve blogger voor VVV.
  • Door informatie aan te leveren. De zelf geschreven stukken worden de wereld in gestuurd via Twitter en Facebook. Op dezelfde manier delen en verspreiden we ook interessante stukken van anderen. Heb je zelf geen goede pen, maar ga je graag op zoek naar lezenswaardige informatie op het internet? Word dan jager-verzamelaar voor VVV en lever het ons aan.
  • Door VVV bekend maken. Een blog zonder lezers, een Facebook pagina zonder vrienden, een Twitter account zonder volgers: het internet heeft geen nood aan een extra ruïne. VVV moet een levendig platform worden en daar kan jij voor zorgen. Vind ons leuk en deel en verspreid onze bijdragen.

Inhoudelijk moet er wel een link zijn met het sociaal-economische. Zelf selecteerden we al de volgende thema’s: internationaal beleid, federaal beleid, Vlaams beleid, sociale zekerheid, werkloosheid, arbeidsmarkt, werkzekerheid, inkomen, flexibiliteit, arbeidsduur, arbeid/gezin, sociaal overleg, vakbond, sociale actie, stakingsrecht. Uiteraard is dit geen exclusieve lijst en kan je zelf suggesties doen.

VVV mikt zoveel mogelijk op offensieve stukken. Reageren op de actualiteit kan en moet, maar we leggen de nadruk op standpunten, alternatieven en dromen die de waan van de dag overstijgen. Utopisch denken is toegestaan. Humor evenzeer.

Interesse?

  • Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent via info@voorverbeteringvatbaar.be
  • Geef je persoonlijke gegevens door en laat ons weten op welke manier je wil meewerken
  • Als je een blogger wil worden vermeld dan ook waarover en hoe vaak je voor ons wil schrijven